KOPI PEMBUNUH SYARIKAT MISTERI VS KOPI NANDUK 100% BEBAS DARI DADAH TERLARANG VS KOPI TARONG – BENARKAH MINUM KOPI BOLEH SEBABKAN MATI MUDA?


KOPI PEMBUNUH SYARIKAT MISTERI VS KOPI NANDUK 100% BEBAS DARI DADAH TERLARANG VS KOPI TARONG – BENARKAH MINUM KOPI BOLEH SEBABKAN MATI MUDA?

 https://i2.wp.com/www.bio-asli.com/kopinanduk/gambarbaru/HeaderKopiNanduk%20copy.jpg

Kopi Nanduk 100% herba semulajadi

 

Kopi Nanduk adalah minuman berkhasiat yang dirumus khas dengan gabungan beberapa herba hebat yang kaya dengan khasiat dan tenaga. Ianya membantu melancarkan peredaran darah dan meningkatkan stamina. Malah ia juga mampu menguatkan otot badan anda. Dengan rasa hebat aroma kopi, tanpa kesan sampingan kopi biasa, pastinya akan menceriakan hidup anda. Kini dengan gabungan herba terbaru, Rancang Tembaga dan Ubi Jaga Gunung, mampu meningkatkan tahap kesihatan anda ke paras optima.

 

Isi Kandungan

Gula, Krimer Bukan Tenusu, Susu Kambing, Kopi Segera, Susu Rendah Lemak, Madu, Susu Kelapa, Guarana, Saw Palmetto, Eurycoma Longifolia, Ashwagandha, Tribulus Terrestis, Ubi Jaga Gunung (Ubi Dedawai Besi)

 

Produk ini dikelaskan sebagai produk makanan. Tidak perlukan no pendaftaran NOT @ MAL.

 

Kopi Tarong Cappuccino Plus Tongkat Ali Merah, dihasilkan dari gabungan cappuccino iaitu salah satu sajian kopi ala Italia yang merupakan campuran antara kopi espresso dengan susu. Komposisi bahan kopi ini terbahagi kepada 3 iaitu 1/3 kopi espresso, 1/3 susu yang dipanaskan dan 1/3 lagi adalah susu yang telah dikacau menjadi buih halus. Digabung bersama pelbagai herba hebat seperti Tongkat Ali, Delima dan Ashwagandha.

 

Herba teras dalam kopi ini adalah TONGKAT ALI MERAH. Herba ini secara tradisi adalah untuk merangsang hormon seksual suami dan isteri. Herba tongkat ali merah ini berfungsi untuk menambahkan kesuburan khas untuk lelaki serta wanita dewasa. Herba ini mampu meningkatkan kekuatan tubuh badan manusia ke tahap optima serta menjadi amalan turun temurun orang asli di negeri Perak dan Pahang. Herba tongkat ali merah ini agak sukar untuk dijumpai.

 

 

KELEBIHAN KOPI TARONG CAPPUCCINO TONGKAT ALI MERAH 18SX SUAMI ISTERI POWER!!

 

1) Meningkatkan tenaga dan stamina.

2) Mengurangkan masalah sakit sendi.

3) Melegakan sakit tulang belakang.

4) Boleh memanaskan badan.

5) Membantu merawat masalah disfungsi seksual.

6) Menstabilkan kelikatan darah dalam badan.

7) Membantu merawat masalah lemah tenaga batin.

8) Berfungsi memulihkan masalah mati pucuk.

 

CARA PENGGUNAAN

 

Tuangkan 1 sachet dalam cawan 200 ml air panas. Boleh dicampur dengan ais. Minum 1 sachet, pagi & petang.

 

Untuk Yang Tiada Masalah Kesihatan

1) Amalkan minum 1 sachet Kopi Tarong, pagi & petang.

2) Hari bersama pasangan : 1 sachet Kopi Tarong pada waktu petang.

 

Untuk Yang Ada Masalah Kesihatan

1) 1 sachet Kopi Tarong pada waktu pagi & petang setiap hari sehingga pulih.

 

 

BAHAN-BAHAN

 

Gula, Kopi Segera, Cappuccino, Tongkat Ali Merah, Tongkat Ali, Ekstrak Delima, Krimer Bukan Tenusu, Ashwagandha, Kondisioner Makanan yang dibenarkan.

 

Testimoni 1

 

Abdul Rahman Bin Ahmad merupakan seorang peniaga. Beliau berasal dari Hutan Melintang, Perak. Saya telah menggunakan produk Kopi Tarong di Biorich. Masalah yang sering dihadapi oleh saya adalah sering mengantuk kerana penat berniaga. Apabila saya minum dua sachet Kopi Tarong di Biorich setiap hari, alhamdulillah saya tidak lagi mengantuk seperti sebelum ini. Saya juga berkongsi produk yang saya gunakan dengan rakan saya yang mana beliau merupakan pemandu teksi. Masalah yang dihadapi ialah beliau sering menahan untuk membuang air kecil. Pada satu hari, beliau telah menghidap kencing berdarah dan apabila merujuk kepada doktor, doktor menyatakan beliau telah menghadapi masalah buah pinggang. Maka, saya mengesyorkan kepada beliau untuk minum Kopi Tarong. Hasilnya amat berkesan dan Kopi Tarong juga dapat mencuci buah pinggang. Selain itu, Kopi Tarong juga bukan sahaja untuk lelaki, malah wanita juga boleh ambil Kopi Tarong.

 

#PENGEDAR SELURUH MALAYSIA DIPERLUKAN = #KOPI NANDUK DAN KOPI TARONG 100% BEBAS BAHAN KIMIA TERLARANG! LEBIH 3 TAHUN DALAM PASARAN MEMBANTU MENINGKATKAN KEKUATAN ZAHIR DAN BATIN 18SX SUAMI ISTERI!!!

 

#JANA KEUNTUNGAN LUMAYAN BULANAN DARI RM1,000 HINGGA RM10,000 SEBAGAI AGEN UTAMA KAWASAN ANDA DI SELURUH MALAYSIA!!

 

#STOKIS ELIT DAN MOBILE STOKIS DIPERLUKAN RAIH UNTUNG DARI RM5,000 SEBULAN!!

 

100 AGEN UTAMA KAWASAN DIPERLUKAN SEGERA DI SABAH, SARAWAK, PERLIS, KEDAH, PULAU PINANG, PERAK, SELANGOR, KUALA LUMPUR, NEGERI SEMBILAN, MELAKA, JOHOR, KELANTAN, TERENGGANU, SINGAPURA, BRUNEI, THAILAND DAN INDONESIA!! LATIHAN AKAN DIBERIKAN HINGGA ANDA MAMPU MENCAPAI KEUNTUNGAN HINGGA RM10,000 KE ATAS SETIAP BULAN!!

 

DAFTAR PERCUMA 100% DI SINI:

 

http://bit.ly/cashlumayan

http://bit.ly/cashlumayan

 

>>klik daftar pastikan #id penaja anda JEHANRICH99

>>like info fb : https://www.facebook.com/biorich

>>pastikan maklumat tepat kerana daftar hanya sekali shj seumur hidup

>>VIP SEGERA KE DALAM SISTEM AUTO DOWNLINE / AUTO PLACEMENT YANG MENJANA PENDAPATAN DARI RM100 SEHARI KE RM1,000 HINGGA RM40,000 SECARA PASIF….SIAPA CEPAT DIA TERAWAL…BERTINDAK PANTAS SEBELUM TERLEWAT

>>10 orang terawal diperlukan hari ini sebagai PERINTIS JUTAWAN INTERNET 2015!

>>Miliki kedai online Minyak Kelapa Dara, Losyen 18SX Suami Power, Delima Collagen, Jambu Collagen,  Kopi 18SX Tarong, Kopi Nanduk, Firming Lotion (mantap, motok, Padat , tegang payudara) , Slimming Lotion dll

>>TAHNIAH! Kerana anda sertai TEAM SPEEDRICH99 grup online terbesar Malaysia!! Kami mengorak langkah menjadi jutawan senyap internet dari Malaysia ke pasaran global!!

Advertisements

4 comments on “KOPI PEMBUNUH SYARIKAT MISTERI VS KOPI NANDUK 100% BEBAS DARI DADAH TERLARANG VS KOPI TARONG – BENARKAH MINUM KOPI BOLEH SEBABKAN MATI MUDA?

  1. Pingback: KOPI PEMBUNUH SYARIKAT MISTERI VS KOPI NANDUK 100% BEBAS DARI DADAH TERLARANG VS KOPI TARONG – BENARKAH MINUM KOPI BOLEH SEBABKAN MATI MUDA? | Speedrich99 Affiliate Jutawan Internet Malaysia

  2. Pingback: KOPI PEMBUNUH SYARIKAT MISTERI VS KOPI NANDUK 100% BEBAS DARI DADAH TERLARANG VS KOPI TARONG – BENARKAH MINUM KOPI BOLEH SEBABKAN MATI MUDA? | Azlinda2's Blog

  3. Pingback: KOPI PEMBUNUH SYARIKAT MISTERI VS KOPI NANDUK 100% BEBAS DARI DADAH TERLARANG VS KOPI TARONG – BENARKAH MINUM KOPI BOLEH SEBABKAN MATI MUDA? | Kerja Sambilan Internet Income RM3,688,933.00

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s