Assalamualaikum,#Tempahan rawatan bekam Lelaki dan wanita dibuka sekarang untuk Jumaat , SABTU dan AHAD 9/10/11 Disember 2016BismillahirRahmanirRahim…Nota Ulangkaji tentang hijamah@bekam…#salah satu saranan kesembuhan dan amalan kebiasaan Rasulullah s.a.w. dengan mengeluarkan darah dari dalam badan melalui toresan dan hisapan pada permukaan kulit- dr. Ahmad Razak Sharaf “Penyakit dan Terapi Bekamnya”#satu cara pengbatanyang disukai dan digalakan oleh Rasulullah s.a.w. bg mengeluarkan darah yang mengandungi racun merbahaya dari badan (detoksifikasi), dengan cara melukakan sedikit permukaan kulit dan menghisap darah kotor dengan tanduk atau cawan panas yang ditelengkupkan pada tempat yg dilukakan- prof Ab. Aziz. al-safi Ismail “Sains Bekam”#kaedah membersihkan darah sehingga melancarkan peredaran darah dengan menghilangkan sumbatan dalam pembuluh darah kecil dan mengeluarkan zat sisa endapan pada pembuluh darah- H Avip V Wiharta “Kajian Praktis Penyakit”PUSAT RAWATAN BEKAM AZ-ZAHRA #Sejak2013 #bekamlelakiwanita #rebut harga promosi 2016 #100%sterile Dapatkan diskaun pembelian produk kesihatan AzZahraVco Minyak Kelapa Dara/Armina PILLS /VIXGO Men Kapsul dll di www.azzahra2u.my Like dan share pada semua yang mungkin memerlukan 😀


Assalamualaikum,
#Tempahan rawatan bekam Lelaki dan wanita dibuka sekarang untuk Jumaat , SABTU dan AHAD 9/10/11 Disember 2016
BismillahirRahmanirRahim…

Nota Ulangkaji tentang hijamah@bekam…
#salah satu saranan kesembuhan dan amalan kebiasaan Rasulullah s.a.w. dengan mengeluarkan darah dari dalam badan melalui toresan dan hisapan pada permukaan kulit- dr. Ahmad Razak Sharaf “Penyakit dan Terapi Bekamnya”
#satu cara pengbatanyang disukai dan digalakan oleh Rasulullah s.a.w. bg mengeluarkan darah yang mengandungi racun merbahaya dari badan (detoksifikasi), dengan cara melukakan sedikit permukaan kulit dan menghisap darah kotor dengan tanduk atau cawan panas yang ditelengkupkan pada tempat yg dilukakan- prof Ab. Aziz. al-safi Ismail “Sains Bekam”
#kaedah membersihkan darah sehingga melancarkan peredaran darah dengan menghilangkan sumbatan dalam pembuluh darah kecil dan mengeluarkan zat sisa endapan pada pembuluh darah- H Avip V Wiharta “Kajian Praktis Penyakit”
PUSAT RAWATAN BEKAM AZ-ZAHRA 
#Sejak2013 #bekamlelakiwanita #rebut harga promosi 2016 #100%sterile 
Dapatkan diskaun pembelian produk kesihatan AzZahraVco Minyak Kelapa Dara/Armina PILLS /VIXGO Men Kapsul dll di http://www.azzahra2u.my 
Like dan share pada semua yang mungkin memerlukan 😀

Advertisements