BEKAM AWAL ELAKKAN PENYAKIT KRONIK DARAH TINGGI KENCING MANIS KANSER DLL


TEMPAHAN RAWATAN BEKAM POWER GUASA DIBUKA UNTUK SABTU DAN AHAD 24 dan 25 Disember 2016
BEKAM UNTUK SINGKIR TOKSIN BERACUN DARI SISTEM TUBUH ANDA DAN MERAIH BARAKAH SUNNAH NABI SAW 
Riwayat Ibnu Majah Rasulullah s.a.w bersabda…..
” Tidaklah aku melewati sekelompok malaikat pada malam aku di isra’kan  kecuali mereka berkata, Wahai Muhammad, suruhlah umatmu berbekam”.
Besar fadhilat bekam. Kalau tidak masakan perkara itu dipesankan Allah melalui Jibril semasa peristiwa besar isra’ mikraj. 
Bekam dan juru bekam merupakan penyumbang penting dalam kelansungan risalah Rasulullah dalam peristiwa perang Khaibar. 
Dari riwayat Kaab bin Malik, Rasulullah s.a.w dihadiahkan kambing bakar oleh seorang wanita Yahudi di Khaibar. Rupa-rupanya kambing itu telah diracuni untuk membunuh Rasulullah. Semasa memakan kambing itu, Rasulullah mendapatkan wahyu daripada Allah lantas Rasulullah berhenti dan  mengarahkan para sahabat yang lain juga berhenti. 

Kemudian segera Rasulullah meminta dirinya dibekam pada tengkok kerana ia merupakan tempat yang dekat dengan jantung yang boleh dibekam. 
Perhatikan, bukankah cara yang paling mudah untuk membuang racun itu adalah dengan memuntahkan segala isi perut.? Tetapi Rasulullah terus bekam untuk mengeluarkan darah sebab racun yang masuk ke dalam badan akan terus meresap ke dalam darah.
Dalam dunia moden sekarang, mungkin kita tidak makan racun secara direct, tapi indirectnya racun atau toksik telah meresap dalam tubuh kita melalui makanan yang berlebihan perisa garam, gula dan aji, sayur dan buah yg dibajai racun serangga, ayam yang disuntik, makanan segera dan diawetkam dalam botol,  minuman tin, minuman berais, pencemaran udara dan banyak lagi lah. 
Semua benda di atas ada yang dikumuhkan melalui air kencing, peluh tapi banyak yg masih stuck dalam salur darah kita dan bergumpal-gumpal. Maka buanglah sebelum ia bertimbun-timbun dalam badan dan menyebabkan kemudian datangnya penyakit berat.
Jom berbekam! Hubungi pakar2 bekam kami di talian Whatsapp 017-2378001 Jehan utk temujanji berbekam anda SEKARANG!
#khas untuk wanita Urutan REFLEKSOLOGI , Release stress, Hot Stone Massage, Rawatan Lepas Bersalin Selasa Rabu Jumaat Sahaja 
#Kursus Urutan untuk wanita juga disediakan 
#AzZahraVco Virgin Coconut Oil / Minyak Kelapa Dara dipasaran 

#Pengedar AzZahraVco & Stokis diperlukan seluruh Malaysia
NAK REBAT BONUS TUNAI LUMAYAN???
SAHABAT BEKAM AZ-ZAHRA MALAYSIA #daftar Rakaniaga affiliate program PERCUMA di
Www.azzahra2u.my 
Kenalkan rakan dan family anda  servis kami dan jana income lumayan…
Share pada Sahabat anda yang Mungkin memerlukan..
Tq

Advertisements