Komputer laptop harga termurah di Subang Shah Alam Malaysia 


“TOLONG VIRALKAN! KOMPUTER BAJET SERENDAH RM350”

.

FREE Penghantaran 

FREE Pemasangan 

FREE Wifi Adapter (bernilai RM50)

Luar KL kita boleh kurier.

.

.

Memang sesuai sgt la utk anak2 buat keje skolah, Untuk buat niaga online, Untuk kegunaan kat ofis, untuk letak kat kedai..

.

Pertanyaan &  PROMOSI??? 

.

CALL / WHATSAPPS ke 012-2855152 ( FIQ )

CALL / WHATSAPPS ke 012-2855152 ( FIQ )

CALL / WHATSAPPS ke 012-2855152 ( FIQ )

.

ATAUPUN jika tuan/puan ada pertanyaan yg belum jelas  klik je link whatsapps ni https://chat.whatsapp.com/FzUajMVtTCh52IK9KIPXOM sekarang dan kami akan cuba menjawab apa saje soalan.

.

.

=========

LIHAT APA KATA PENGGUNA!

=========

.

“Dah ada komputer skrg ni dah senang anak dah tak payah nak buat kerja skolah kat cyber cafe lagi, buat kat rumah je, kita pn takde la risau anak ada depan mata”

~ Din, Damansara Damai

.

“Terpaksa beli jgk pc sebab tak tahan anak asyik main henfon nak tgk upin-ipin, main game.. tu je kerja dia..Mana tahan dah dua tiga kali terpaksa tukar skrin henfon..main2 jatuh pecah…hadoii stress klu skrin murah takpe, ni skali tukar ratus2 jgk la, skrg dah aman diorang main pc je” 

~ Puan Nor , Sg Buloh

.

“ Sy niaga online, memang nak kena ada banyak pc la sb nk bagi staff pakai kan…memang puas hati la pc ni…laju..harga pun memang mampu milik…kalau saya beli sebiji yg baru rasa mmg tak berbaloi kut, macam rugi la sb sebijik pc baru saya boleh dpt 3 biji pc ni. Memang jimat gilerr, stakat ni dah masuk setahun lebih pakai takde apa2 problem lagi la”

~ Zulhilmi, Setapak

.

.

=============

SPEC A ( INTEL PENTIUM 4)

=============

HP/Dell/NEC / Lenovo / fujitsu

+ 2gb ram

+ 80gb hdd

+ 17 lcd monitor

+ keyboard, mouse, cables

+ Windows 7

.

>>> RM350

(harga pasaran +- RM450)

.

.

=============

SPEC B ( INTEL PENTIUM CORE 2 DUO )

=============

HP/Dell/NEC / Lenovo / fujitsu

.

+ 2gb ram

+ 80gb hdd

+ 17 lcd monitor

+ keyboard, mouse, cables

+ Windows 7

.

>>> RM550 

(harga pasaran +- RM650)

.

———-

BONUS :

———-

.

>>> PERCUMA penghantaran & Pemasangan (bernilai RM30)

>>> PERCUMA WIFI ADAPTER (bernilai RM50)

.

.

NOTA :

1. Refurbish set (2nd hand)

2. Plug N Play (Boleh Terus Guna)

3.Warranty 30 hari & jika rosak dlm tempoh warranty terus ganti baru

4. Nak spec tinggi lagi pn boleh bergantung pada request.

.

.

Nak Dapatkan Komputer/PC dengan HARGA PROMOSI??? Mudah je…

.

CALL / WHATSAPPS ke 012-2855152 ( FIQ )

CALL / WHATSAPPS ke 012-2855152 ( FIQ )

CALL / WHATSAPPS ke 012-2855152 ( FIQ )

.

ATAUPUN jika tuan/puan ada pertanyaan yg belum jelas  klik je link whatsapps ni https://chat.whatsapp.com/FzUajMVtTCh52IK9KIPXOM sekarang dan kami akan cuba menjawab apa saje soalan.

.

==========

LOKASI KEDAI

==========

.

No.3 Jalan SP 1/4 Taman Subang Perdana, 

40150 Shah Alam Selangor.

.

.

p/s : Whatsapps sekarang sementara stok masih ada dan dapatkan wifi adapter secara percuma,