MANDIAN HERBA DAUN SERUM PLUS GARAM KRISTAL HIMALAYA AZZAHRA2U.MY – LELAKI DAN WANITA : KESEGARAN MAKSIMA ATASI KESAKITAN DAN STRESS SELEPAS BERKERJA SEHARIAN!!! Juga untuk ibu bersalin.


MANDIAN HERBA DAUN SERUM PLUS GARAM KRISTAL HIMALAYA AZZAHRA2U.MY – LELAKI DAN WANITA : KESEGARAN MAKSIMA ATASI KESAKITAN DAN STRESS SELEPAS BERKERJA SEHARIAN!!! Juga untuk ibu bersalin.

http://www.azzahra2u.my/v1/news.asp?no=32

Ramuan Mandian Herba Daun Serum Plus Garam Kristal Himalaya adalah dari campuran daun-daun herba terpilih yang berikut :

 

Serai wangi

Daun pandan

Daun Seringan

Daun Sepulih

Daun Chemomor

Daun Cekor

Lengkuas

Sembong

Garam Kristal Himalaya

 

(Dedaun dijemur dengan suhu minimum dan tidak menjejaskan mutu dan khasiat daun. Daun tidak di kisar halus bagi mengekalkan fungsi sebenar dedaun terpilih)

 

Cara Penyediaan Mandian Herba Daun Serum Plus Garam Kristal Himalaya:

 

Rebus ramuan herba dalam periuk dengan 2 liter air paip sehingga mendidih. Tuang ke dalam besen mandian kemudian tambah air paip. Taburkan garam kristal Himalaya ke dalam besen mandian dan kacau. Potong Limau Nipis menjadi kepingan nipis dan gosokkan ke badan dan mandia dengan air mandian tersebut.

Untuk mandi, seeloknya dimulakan dengan menjirus air dari bahagian kaki hingga keatas seterusnya keseluruh anggota badan termasuk kepala

Amalkan pada waktu pagi dan petang

 

Setiap bungkusan boleh digunakan untuk 2 kali rebusan.

 

Bagi wanita di dalam pantang di galakkan untuk mandi Mandian Herba Daun Serum plus Garam Kristal Himalaya AZZAHARA2U.MY ini sekurang-kurangkan 7 hari bagi memulihkan kembali kesegaran tubuh badan.

 

~The benefits of the herbal bath is that it helps to rid the body of wind, strengthen the bones, improves blood circulation and improves the quality of the skin. It is also very calming and invigorating.

Harga RM30 SM/SS  poslaju percuma

10PV

TEMPAHAN DAN BELIAN KLIK

www.azzahra2u.my

 

Nikmati pendapatan lumayan hanya perkenalkan servis kami pada rakan dan family anda #AzZahra2u.my Kedai Affiliate Halal Online Malaysia

‪#‎KELAB USAHAWAN AZZAHRA2U.MY MALAYSIA JANA INCOME RM10K SEBULAN SAMBILAN

Daftar PERCUMA http://bit.ly/afdom

https://www.facebook.com/notes/rawatan-bekam-sunnah-az-zahra-subang-bestari/mandian-herba-daun-serum-plus-garam-kristal-himalaya-azzahra2umy/1056563437766410

Advertisements